.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Miért van ez a honlap?
.
ADJUK TOVÁBB!

A fényadás gondolatait Biegelbauer Pál fogalmazta meg. Tőle tanultunk mindent, így akár azt is gondolhatnánk, elégséges, ha lapjainkon csak az Ő gondolatait idézzük. De a reánk maradt feladat ennél összetettebb. Az érdeklődők személyesen már csak velünk találkozhatnak, és a tanultakat is csak mi tudjuk felidézni.
-
Megnyugtató lenne, ha látnánk, mi az, amire még emlékszünk, mi az, amit mi tudunk, és mi az, amit még tanulnunk kell. A feladat megoldásában nagy szerepet kap a magunkban hordozott szándék, és fontosabbá váltak a mi gondolataink is.
-
A találkozás egy különleges módja, amikor a leírt gondolatainkat egy másik ember elolvassa. Igaz, a közlésnek ez formája sokkal szegényebb, mint az élő találkozás, de megvan az az előnye, hogy az idő- és a tér korlátai nélkül juthatnak el bárkihez a fényadásról szóló információk.
-
Tudom, írni nem könnyű feladat, de mélyen hiszek abban, hogy mindenki képes rá, akinek van mondanivalója. Az írás a szívünk tükre, mert szavaink a bensőnkből születnek. Az írás is, mint általában minden dolog, spontán vagy tudatosan történik, inspirációból vagy egy konkrét közlési vágyból születik. Neked csupán azt kell leírnod, ami már megérett benned, és erre képes is vagy! Amikor valamit már megtapasztaltál, átéltél, azt könnyen le is tudod írni, csak hagynod kell, hogy szavakká formálódjanak benső érzéseid és gondolataid.
-
Ahogy te kezdesz kibomlani, mint egy gyönyörű rózsa, fényeddel erőt adsz a többi rózsának ahhoz, hogy ők is ki merjenek nyílni önmaguk és a világ felé. Az írás nemcsak a saját szívünk gyönyörűsége, hanem nemes tevékenység is. Amikor közvetíted szíved igaz fényét, közelebb kerülsz önmagadhoz, és másokhoz is közelebb viszed a szemnek láthatatlant.
-
Segítsétek a szeretet közvetítését! Itt a lapjainkon a lehetőségek szinte korlátlanok, megnyilatkozásainkat a maguk igaz értékében vagyunk képesek bemutatni. Mindegyik írásnak megvan a maga helye a nagy egészben. Itt nem számítanak az írás minőségére vonatkozó ismert kritériumok, ide nem tudsz olyan írást küldeni, ami nem megfelelő, mert itt bármilyen megnyilatkozás úgy tökéletes, ahogyan az megszületett. Néhány mondat éppen olyan fontos lehet, mint egy hosszabb tematikus írás, hiszen azt sohasem tudhatjuk, kinek mi érinti meg a szívét, kinek adsz szavaiddal új élményt, általa több szabadságot és boldogság-lehetőséget az életéhez.

.
A lap tetejére
.
Miért van ez a honlap?
.
A honlap ismertetése
.
Vissza
_