.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Vissza a nyitó lapra
.
Honlaptérkép
.
AKTUÁLIS HÍREK
.
A valóság világa a szeretet világa.
A szeretet az, ami mindent átölel!

________________________
.
"Minden találkozás lehetőség arra,
hogy létem és életem csodájának üzenetét
közvetítsem a másiknak, és az ő élete és léte
csodájának ajándékával gazdagodjam."
.
Beszélgessünk!
.
"Lehet, nem a szavak lesznek, amik megérintenek.
Hanem a szóközök fehér némasága."
(Biegelbauer)
.
Bővebben ...
________________________
.
Köszönet mindenért
.
Az emberiség egyik régi álma...
...Mérhetetlenül sok út létezik, és
azt is tudjuk, némely út egylépésű.
.
Bővebben ...
________________________
.

A mai erkölcstelen világban a jogtalan haszonszerzés, mások megkárosítása a virtuális térben is mindennapossá vált, ezért az Internet felhasználók rákényszerültek, hogy a védelmük érdekében egy biztonságosabb kapcsolattal kísérletezzenek. Szükség is van erre a biztonságra minden olyan internetes oldalon, ahol valamit kockáztatnak a látogatók.
.
De van olyan hely, például a mi fényadó honlapunk, ahol kizárólag ingyenesen adjuk közre a gondolatainkat, és cserében a látogatóinktól nem várunk el semmit. A fényadás személyválogatás, feltételszabás és viszonzásvárás nélkül történik, és pontosan ugyanígy működik a honlapunk is. Mi nem reklámozunk, nem adunk közre üzleti ajánlatokat, nem kezelünk személyes adatokat. Ebből következően nálunk nincs szükség regisztrációra, és nem alkalmazunk "sütiket" sem. Az elfogadlak hu működése tehát teljesen egyirányú. A honlap ingyenes, és teljes függetlenségben működik, mégis érheti kellemetlenség a látogatót.
.
Egy mai böngésző az érzékeny adatok kezelésére hivatkozva, megkülönböztetés nélkül, a fokozott biztonság szabályai szerint kezeli a honlapokat. Ellenőrizi a weboldal által felmutatott tanúsítvány érvényességét, és megvizsgálja, hogy a titkosítás elég erős-e ahhoz, hogy megfelelően védje a személyes adatokat. Ha úgy találja, hogy a titkosítás nem elég erős, az átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat, akkor nem építi fel a kapcsolatot, és ajánlja, hagyjuk el az oldalt.
.
Ha a honlapunk felkeresésekor megjelenik "A kapcsolat nem biztonságos" üzenet és figyelmeztet - az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a böngészője nem csatlakozik ehhez a weboldalhoz - nyugodt szívvel, kockázat nélkül továbbléphet az oldalainkra!

Internet-címünk:
.
http://elfogadlak.hu
vagy
http://www.elfogadlak.hu
________________________
.
A lap tetejére
.
Tartalomjegyzék
.
Vissza
_