.
Elfogadlak.hu
.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Köszönet mindenért!

Az emberiség egyik régi álma, a szeretetben és békében való együttélés is könnyebben elérhető lenne, ha a fényadás gyakorlata alapján élnénk az életünket. (A fényadó kifejezés tágabb értelemben minden olyan emberi magatartást, viszonyulási formát magában foglal, aminek lényegi eleme a szeretet, a megértés és az elfogadás.) Sokan egyetértettek ezzel a gondolattal, ezért elhatároztuk, hogy amit a fényadásról tanultunk, hallottunk, olvastunk és a saját tapasztalatainkból tudunk, másokkal is megosztjuk.
-
Elhatározásunkat tett követte, egybegyűjtöttük az elmúlt évtizedek alatt keletkezett írásokból és felvételekből azokat, amiket a fényadók és az erre vállalkozó segítők fontosnak tartottak. Nem tűztünk ki teljesíthetetlen célokat, és amikor elkezdtük a gyűjtögetést, már tudtuk, csupán arra vállalkozhatunk, hogy a semmihez képest tegyünk egy lépést. Mára kijelenthetjük, megtettük ezt a lépést. Mérhetetlenül sok út létezik, és azt is tudjuk, némely út egylépésű.
-
Köszönjük a fényadó- és beszélgetőtársainknak a velünk megosztott írásokat és gondolatokat. Szavaik mára sok ember szívében találtak visszhangra! Hálával tartozunk mindazoknak, akik munkájukkal lehetővé tették, hogy a fényadásról szóló gondolatok mindenki számára elérhetővé váljanak!

________________________
.
A lap tetejére
.
Tartalomjegyzék
.
Vissza
_