.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Gondolatok a fényadásról
.
Honlaptérkép
.
TALÁLKOZÁSOK
.
Személyválogatás, feltételszabás és viszonzásvárás nélkül
.
A fényadójel képe
.
A fényadásban megéljük a találkozás csodáját

"Minden találkozás - ugyanúgy, mint minden ember - a világmindenség történetének megismételhetetlen, soha nem volt, soha nem lesz csodája. Minden találkozás a létezés egy-egy üzenete. Minden találkozás lehetőség arra, hogy létem és életem csodájának üzenetét közvetítsem a másiknak, és az ő élete és léte csodájának ajándékával gazdagodjam."


.
ELÉRHETŐSÉGEINK

"Ne várjam, hogy engem szeressen a másik, hanem én szeressem a másikat! Magányom puszta ürességét valósan csak az én, a másik felé tett lépésem oldhatja fel."
Ha megtetszettek a fényadás gondolatai, megtalálod a kapcsolatfelvétel lehetőségeit az elérhetőségeink oldalán. Mindenkit szeretettel várunk!
.
Elérhetőségeink


.
FÉNYADÓ TALÁLKOZÓ

"Ott van a szívedben a Mindenség. Ez az üzenet, amit mindannyian hordozunk (és aminek felszentelt papja vagyok), nagyon sokakhoz nem juthat el, ezért vannak ezek a találkozások. A fényadó találkozó vagy a fényadó tábor kifejezésekben a 'fényadó' a lényeg, és a találkozó vagy tábor kifejezések már csak a lényegtelenre utalnak."
.
Fényadó találkozó


.
TALÁLKOZÁSAINK EMLÉKEIBŐL

"Az első találkozás élménye gyakran az életünk legemlékezetesebb eseménye, és az életünk minden történése, eseménye lehetőséget nyújt a bennünk folyamatosan jelenlévő teljesség felismerésére, megélésére."
.
Találkozásaink emlékeiből


.
BESZÉLGESSÜNK!

"Az élet időről-időre elénk tárja a felismerés lehetőségét. Minden ember, akivel találkozom, tükör, amelyben megpillanthatom addig nem ismert arcomat. Előbb-utóbb megtanuljuk, kik vagyunk."
.
Miről szoktunk beszélgetni?


.
Az idézetek Biegelbauer Pál írásaiból valók.
.
A lap tetejére
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza a nyitólapra
.
Aktuális hírek
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_