.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Találkozások
.
Jelenlegi elérhetőségeink
.
"Ha tudnám, ki vagyok én!
Ha tudnám ki a másik!
Akkor tudnánk, mit jelent találkozni.
Akkor tudnánk, mit mulasztunk: a találkozás csodáját."

.

.
Kaposmérő

Kedves fényadó társunk, ha van kedved, vedd fel a kapcsolatot velünk! Szeretnénk, ha a "szeretetadás" nem felejtődne el. Nektek is, nekünk is jó lenne, ha érezhetnénk, hogy nem vagyunk egyedül. Az embernek minden nap szüksége van egy mosolyra, egy ölelésre és az együtt gondolkodásra. A szeretet megosztásra vár.

.
Albertus István
7521 Kaposmérő,
Kossuth u.32.
06-82-477-332
asteven@freemail.hu
.

Kedves fényadó társaim, már régóta érlelődik bennem egy gondolat, amit most megosztanék Veletek is. Már sok éve nem találkozunk rendszeresen, ezért arra gondoltam, jó lenne felújítani a kapcsolatainkat. Szeretném, ha mi fényadók olyan kapcsolatot alakítanánk ki, ami ismét közelebb hozna minket egymáshoz. Mindennek csupán egy akadálya van: nem ismerjük egymás címét. Ezen azonban segíteni tudna ez a honlap, ahol a megadott elektronikus levélcímeken ismét felvehetnénk egymással a kapcsolatot. Így barátságok, ismeretségek alakulhatnának újra. Azokkal a fényadókkal, akiknek volna ehhez kedvük, levelezhetnénk, találkozhatnánk egymással, beszélgethetnénk vagy csinálhatnánk bármit, amihez kedvünk van. A szívedre hallgass és jelentkezz! Örömet szereznél vele sok régi fényadónak. Szükségünk van egymásra.

.
Albertus Julianna
7521 Kaposmérő,
Kossuth u.32.
06-82-477-332
tusijuli@freemail.hu
.

.
Kiskunhalas

Kedves Fényadók és akik még nem tudják hogy Ők is Fényadók! Ez itt egy lehetőség, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy mindenki kivétel nélkül a világegyetem megismételhetetlen CSODÁJA. Ennek a CSODÁnak nem mindig vagyunk tudatában, még én sem... Gyere fogjuk meg egymás kezét és emlékezzünk! Szeretettel: Marcsi

.
Lovászi Mária
+36-20-443-5087
altitudo@digikabel.hu
.

.
Ceglédbercel

Kedves Ceglédberceliek, Cegléd környékiek és Budapestiek! Ha valaki szeretne megismerkedni azzal a gyógy- és létezési móddal, amit mi fényadásnak hívunk, keressen meg az alábbi elérhetőségeken és nagyon szívesen megtanítom neki. Ha úgy hozza a sors és nagy szükségét látja, otthonomban is felkereshet azért, hogy fényt kapjon, vagy, hogy erről beszélgessünk.

.
Pünkösd Katalin
+36-70-228-8285
vagy 06-53-378-544
pkatalin@hotmail.hu
.

.
Budapest

Kedves régi és leendő fényadó társunk, ez a honlap jó eszköz arra, hogy segítsen nekünk egymásra találni. Ha lenne kedved a találkozáshoz vagy csak beszélgetni szeretnél valakivel az élet dolgairól és/vagy a fényadásról, vedd fel velünk a kapcsolatot!

.
Kecskés Veronika, Radványi Péter
+36-30-281-5464
E-mail címünk:
RadvanyiPeter@hdsnet.hu
.

.
A lap tetejére
.
Gondolatok a fényadásról
.
Találkozások
.
Vissza a nyitólapra
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_