.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Elfogadlak.hu
.
Elérhetőségeink
ARCHÍV

Kaposmérő
.
Kedves fényadó társunk, ha van kedved, vedd fel a kapcsolatot velünk! Szeretnénk, ha a "szeretetadás" nem felejtődne el. Nektek is, nekünk is jó lenne, ha érezhetnénk, hogy nem vagyunk egyedül. Az embernek minden nap szüksége van egy mosolyra, egy ölelésre és az együtt gondolkodásra. A szeretet megosztásra vár.
Ebben tudna segíteni ez a honlap, ahol a megadott elektronikus levélcímeken ismét felvehetnénk egymással a kapcsolatot. Így barátságok, ismeretségek alakulhatnának újra. Akiknek volna ehhez kedvük, levelezhetnénk, találkozhatnánk egymással, beszélgethetnénk, vagy csinálhatnánk bármit, amihez kedvünk van. A szívedre hallgass és jelentkezz! Szükségünk van egymásra.
.
István
asteven@freemail.hu


Kiskunhalas
.
Kedves Fényadók és akik még nem tudják hogy Ők is Fényadók! Ez itt egy lehetőség, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy mindenki kivétel nélkül a világegyetem megismételhetetlen CSODÁJA. Ennek a CSODÁnak nem mindig vagyunk tudatában, még én sem... Gyere fogjuk meg egymás kezét és emlékezzünk! Szeretettel: Marcsi
.
Mária
altitudo@digikabel.hu


Ceglédbercel
.
Kedves Ceglédberceliek, Cegléd környékiek és Budapestiek! Ha valaki szeretne megismerkedni azzal a gyógy- és létezési móddal, amit mi fényadásnak hívunk, keressen meg az alábbi elérhetőségeken és nagyon szívesen megtanítom neki. Ha úgy hozza a sors és nagy szükségét látja, otthonomban is felkereshet azért, hogy fényt kapjon, vagy, hogy erről beszélgessünk.
.
Katalin
pkatalin@hotmail.hu


Budapest
.
Kedves régi és leendő fényadó társunk! Minden találkozás az életünk különleges pillanata, ahol a másik léte csodájának ajándékával gazdagodhatunk! Az életünkben számtalan utat bejárunk, és az útjaink tőlünk függetlenül vagy direkt szándékkal keresztezik egymást. Szeretettel várunk:
.
Veronika és Péter
Címünkkel sokszor visszaéltek, ezért töröltük.
.


.
A lap tetejére
.
Gondolatok a fényadásról
.
Elfogadlak.hu
.
Vissza
_