.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Találkozások
.
Elérhetőségeink
.
"Ha tudnám, ki vagyok én!
Ha tudnám ki a másik!
Akkor tudnánk, mit jelent találkozni.
Akkor tudnánk, mit mulasztunk: a találkozás csodáját."

.

.
Kaposmérő

Kedves fényadó társunk, ha van kedved, vedd fel a kapcsolatot velünk! Szeretnénk, ha a "szeretetadás" nem felejtődne el. Nektek is, nekünk is jó lenne, ha érezhetnénk, hogy nem vagyunk egyedül. Az embernek minden nap szüksége van egy mosolyra, egy ölelésre és az együtt gondolkodásra. A szeretet megosztásra vár.

.
Albertus István
7521 Kaposmérő,
Kossuth u.32.
06-82-477-332
asteven@freemail.hu
.

Ebben tudna segíteni ez a honlap, ahol a megadott elektronikus levélcímeken ismét felvehetnénk egymással a kapcsolatot. Így barátságok, ismeretségek alakulhatnának újra. Akiknek volna ehhez kedvük, levelezhetnénk, találkozhatnánk egymással, beszélgethetnénk, vagy csinálhatnánk bármit, amihez kedvünk van. A szívedre hallgass és jelentkezz! Szükségünk van egymásra.

.

.
Kiskunhalas

Kedves Fényadók és akik még nem tudják hogy Ők is Fényadók! Ez itt egy lehetőség, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy mindenki kivétel nélkül a világegyetem megismételhetetlen CSODÁJA. Ennek a CSODÁnak nem mindig vagyunk tudatában, még én sem... Gyere fogjuk meg egymás kezét és emlékezzünk! Szeretettel: Marcsi

.
Lovászi Mária
+36-20-443-5087
altitudo@digikabel.hu
.

.
Ceglédbercel

Kedves Ceglédberceliek, Cegléd környékiek és Budapestiek! Ha valaki szeretne megismerkedni azzal a gyógy- és létezési móddal, amit mi fényadásnak hívunk, keressen meg az alábbi elérhetőségeken és nagyon szívesen megtanítom neki. Ha úgy hozza a sors és nagy szükségét látja, otthonomban is felkereshet azért, hogy fényt kapjon, vagy, hogy erről beszélgessünk.

.
Pünkösd Katalin
+36-70-228-8285
vagy 06-53-378-544
pkatalin@hotmail.hu
.

.
Budapest

Kedves régi és leendő fényadó társunk! Az életünkben számtalan utat bejárunk, és az útjaink tőlünk függetlenül vagy direkt szándékkal keresztezik egymást. Minden találkozás az életünk különleges pillanata, ahol a másik léte csodájának ajándékával gazdagodhatunk! Ha van kedved hozzá, írjál nekünk! Szeretettel várunk!

.
Kecskés Veronika, Radványi Péter
E-mail címünk:
RadvanyiPeter@hdsnet.hu
.

.
Dialógus: a kollektív gondolkodás ereje

"A törzsbéliek időről időre összegyűltek és leültek egy körbe. Csak beszéltek, beszéltek és beszéltek, látszólag minden cél nélkül. Nem hoztak döntéseket. Nem volt vezető. Mindenki részt vehetett benne. Volt talán köztük olyan bölcs férfi vagy asszony, akire kicsit jobban figyeltek - az idősebbje -, de mindenki beszélhetett. A beszélgetés csak folyt és folyt, míg egyszer csak - látszólag minden ok nélkül - abbamaradt, és a társaság szétszéledt. Utána valahogy mégis mindenki tudta, hogy mit kell tennie, mert olyan jól megértették egymást. Ezután már összejöhettek kisebb csoportokba valami közös tevékenységre vagy egy döntés meghozatalára.
Óriási ereje lenne, ha az emberek megtanulnának koherens módon együtt gondolkodni. Ha egy elnyújtott időtartamra elköteleződnénk a dialógusra, a gondolatmenet koherens, egy irányba mutató lenne, nemcsak a mindannyiunk által felismerhető tudatos szinten, hanem ami talán még ennél is fontosabb, a rejtett, a ki nem mondott szinteken is.
Egésznek látni a dolgokat belső tudatváltást jelent. Lépjünk hát hátra, hogy lássuk az egészet! Mintha a részekből kellene összeraknunk az egészet - de az egész már létezik, csak mi vagyunk bezárva egy olyan vonatkoztatási rendszerbe, ami nem hagyja láttatni azt! A dialógusban megmutatkozik az egész, majd az egyének későbbi cselekvésében alakot ölt."
(David Bohm, A Dialógusról)
.


.
A lap tetejére
.
Gondolatok a fényadásról
.
Találkozások
.
Vissza a nyitólapra
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_