.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Vissza az ismertetéshez
.
Honlaptérkép
.
TÉMAKÖRÖK

Mindegyik írásnak megvan a maga helye a nagy egészben. Itt nem számítanak az írás minőségére vonatkozó ismert kritériumok, ide nem tudsz olyan írást küldeni, ami nem megfelelő, mert itt minden megnyilatkozás úgy tökéletes, ahogyan az megszületett.
.

Ahogyan kezdődött

- Hogyan jutott el hozzám a fényadás híre?
- Mi volt az első fénnyel kapcsolatos élményem?
- Mikor és hol ismerkedtem meg a fényadással?
- Mi a legmaradandóbb emlékem a fényadói kurzusról?
- Mi változott meg bennem, amióta fényadó vagyok?
- Miért vagyok éppen fényadó?
- Miért maradtam fényadó?

A Fényadás

- Mi a fény?
- Mi a fényadás?
- Ki lehet fényadó?
- Mi kell a fényadáshoz?
- Hogyan adjuk a fényt?
- Okozhatunk-e "kárt" a fény adásával?
- Mi a fényadás "gyógyító" mechanizmusa?

Ahogyan megéljük

- Elfogadás a hétköznapi életben
- Fényadói attitűd a mindennapi kapcsolatokban
- Amit a legfontosabbnak tartok a belső utam során
- Önmegvalósítás a fényadás szellemében
- Párkapcsolat, család, közösség
- Tapasztalataim a mindennapok gyakorlatában
- Amit még megosztanék az életemből

Mit gondolok a következőkről?

Birtoklás, Boldogság, Büntetés, Csalódás, Determináció, Egészség, Életreform, Énkép, Erkölcsi normák, Feladat, Félelem, Felelősség, Felismerés, Harmónia, Hiány, Hit, Illúzió, Ismeret, Itt és most, Jó és rossz, Kiszolgáltatottság, Kötelezettség, Közösség, Lelki fájdalom, Megérintettség, Nyitottság, Odaadottság, Önismeret, Örömhír, Őszinteség, Pozitív gondolkodás, Problémáim, Sebzettség, Szabad akarat, Szakítás, Szenvedés, Szerelem, Szeretet, Szocializáció, Találkozás, Tapasztalat, Teljesség, Teremtés, Tévedéseink, Tudás, Valóság, Válság, Véletlen
-
Ha szükségesnek tartod, e témakör fogalmait újakkal is kiegészítheted, és abban a sorrendben használhatod fel, ahogyan azt a mondanivalód megkívánja.

Személyes üzenetem az olvasómnak

Végezetül gondolataidat egy személyesen az olvasódnak szánt üzenettel zárhatod. Válaszaid a 'Fényadók válaszai' című részben a neved alatt jelennek meg.

Palira emlékezve

A szíved mélyén rejlő kincseidből megoszthatod még azt is, hogy mit adott neked a Palival való találkozás. Ez az írásod a 'Biegelbauer Pálra emlékezve' című részben jelenik meg.
.


.
A felvázolt tematika csupán segíteni szeretne a válaszadásban, gondolataidat természetesen másképpen, a számodra leginkább megfelelő formában is leírhatod.
-
"Meggyőződésem, hogy a megfogalmazott gondolatok önmagukban semmit sem érnek. Értéküket a tettfedezet adja. Nem önmagam megfogalmazottsága, hanem tetteim kerülnek a lényeg mérlegére. De meggyőződésem, hogy a gondolatok segíthetnek a cselekvéshez, gazdagíthatják tartalmát." (Biegelbauer)

.
A lap tetejére
.
Vissza az ismertetéshez
.
A fényadók válaszai
.
Biegelbauer Pálra emlékezve
_