.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
15. Kati

A következő néhány soros bejegyzés FÉNYADÁS címen került elő, és az az érdekessége, hogy a fényadó imáján kívül Paliról szóló idézeteket is találtam benne. Az imát jól ismerjük (nálunk is több helyen olvasható), ezért csak az emlékezéseket idézem.
Hál' Istennek nem hagyják elfeledni! Tényleg sokan szeretnénk, hogy egyszer mindenkihez eljuthassanak Pali megmaradt felvételei és írásai!
Szeretettel: Kati
-
"Soha nem találkoztam vele, egyik ismerősömtől kaptam meg egy előadása hanganyagát. A hanganyagok évek óta a segítségemre vannak - ha valamit nehezen tudok elfogadni vagy valami fáj. Segít átértékelni a valóságról alkotott "hamis" elképzeléseimet, így a nehéz időkben Ő a "lámpásom."
-
"Mikor elindultam az "önmegismerés" útján, Vele találkoztam először. Sokat segített a későbbi útkeresésemben, jó alapokat kaptam, tudtam építkezni rá. Melegség és szeretet önti el a szívemet, ha Rá gondolok."
-
"Én 1995- körül találkoztam Vele, egy kétórás előadást tartott, ami hónapokra feltöltött, olyan mély nyomot hagyott bennem, annyira fantasztikus volt, hogy mindig kerestem a közellétét, többször is találkoztunk. Egy kedves ismerősömtől megkaptam több előadása hanganyagát, rengeteget tanultam tőle az élet dolgairól. Köszönöm."
-
"Nagyon sokan vagyunk, akik ma valami hasonlóval foglalkozunk, mint annak idején Pali. Próbálunk embereken segíteni. Mi az Ajurvédával foglalkozunk, de közben nagyon sokszor szinte észrevétlenül mesélünk a betegeinknek arról az emberről, Biegelbauer Paliról, aki megtanított minket a legfontosabbra, a feltétel- és viszonzásvárás nélküli elfogadásra, az igazi szeretetre, az egész-ség kulcsára, ami a Mindenség szívében lakozik. És mindannyiunk szívében ott van ez a csoda, ami nem más, mint a Csend. Csodálatos érzés, hogy amikor mesélünk róla, mennyire elevenen felfénylik az a tudás, amire Ő tanított minket. Érezzük és látjuk, hogy árad belőlünk a fény." (Ayurveda jelentése: az élet tudománya vagy a hosszú élet gyakorlata)
-
"2000 októberében voltam egy előadásán, nem sokkal halála előtt. Ott csak érintette a fényadást, de megismerkedtem valakivel, aki fényadó volt már, és Bigelbauer Páltól tanulta azt. Barátnők lettünk, s tanított engem, sok hasznát vettem, a mai napig szeretteimet fénnyel veszem körül. Az egészség szívében könyvét, ami az Aromaterápián kívül nem tudom mennyire ismert műve, dedikálta nekem."
-
"Gondolatai, írásai csak úgy sziporkáznak a szeretettől. Erre van szükség a mai világban, hogy felébredjünk, mert a szeretet létünk egyetlen értelme, célja."
-
"Megdöbbentő, hogy milyen sokan ismerték Palit, és hogy szinte nincs is olyan ember, aki ne hallott volna róla. Látjuk a nyomokat, egy olyan ember nyomait mindenütt, aki szerényen, csendben élt, tette a dolgát, és közben észrevétlenül elvitte mindenhová, amerre csak járt, a szeretet lángját. Ezt a lángot most is őrizzük a szívünkben, mint ahogy még sok ezren ebben az országban. Hisszük, hogy Pali most is itt van velünk. Ő nem egy emlék csupán, hanem élő valóság, hiszen a tanításai és bölcsessége eleven, a szeretete bennünk él, és amerre csak járunk, mi is továbbadjuk a barátainknak, szeretteinknek, gyerekeinknek."
-
"Fényadáson találkoztunk, de miután elment közülünk, nem hallottam róla. Csodálatos EMBER volt. Nagyon jó volna, ha munkáit kiadnák."
-
"Köszönöm, hogy voltál! Bennem ma is élő valóság vagy! A Tőled kapott ajándék által több az öröm és kevesebb a bánat. Áldassék érte a neved!"

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_