.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
16. Ilona

Közel húsz éve már, hogy életem egyik legnehezebb időszakában Palinál találkoztam a fényadással és a fényadók közösségével. Addig még soha nem találkoztam az elfogadásnak ezzel a formájával. Magam is fényadó lettem, és évekig aktívan részt vettem a fényadók munkájában. Megnyílt előttem egy új világ. Elindultam a magam belső útján. A szeretet és teljesség sokféle, különböző megközelítési módjával találkoztam később a keleti és nyugati spirituális közösségekben.
-
A jóga, chi kung, zen buddhizmus mind, mind hasznos technikának bizonyultak, de egyikük sem hozta meg azt a lelki békét, amit akkor, abban a közösségben megélhettem. Önmagam keresésének hosszú útján végül visszakanyarodtam oda, ahol elkezdtem, a fényadáshoz, aminek a tökéletességét talán éppen az egyszerűsége adja.
-
Az elmúlt egy-két évben elemi igényem támadt arra, hogy újra fényt adjak és fényt kapjak. Tudom, hogy felgyorsult a világ, és hogy nehezen tudunk ma időt szakítani a személyes találkozásokra, de azt is tudom, hogy mennyit jelent a személyes jelenlét. Az, hogy akkor azok az emberek jelen voltak nekem és én jelen lehettem nekik, hogy elfogadtuk egymást annak, akik vagyunk és olyannak, amilyenek, pátosz nélkül mondhatom, hogy az életemet mentette meg. Alkalmanként a mai napig menti.
-
Palinál azt tanultam meg, hogy a szeretetben benne van Minden. Az elfogadás és bizalom. És ez önmagában gyógyít. - Látom, hogy milyen sok embernek van ma szüksége egy olyan érintésre, egy ölelésre, amiben benne van a szív tisztasága (magamat is ideértve). Szeretném, ha újra felélednének a fényadó közösségek, mert szükségünk van egy olyan menedékre, ahol időnként megpihenhetünk.
-
Ha ismersz olyan budapesti közösséget, ahová csatlakozhatom, akkor kérlek, írd meg az elérhetőségüket. Ha nincs még ilyen, akkor a segítségedet kérem, hogy létrehozhassunk egyet.
-
Köszönettel és a Mindenség Szívének Szeretetével,
Ilona
.
Szerkesztői megjegyzés
.
Kedves Ilona, leveled nyitott szívekre lelt, és annak külön örültünk, hogy a honlapunk segített ránk találni. Biztosíthatunk, minden fényadó szeretettel vár Téged. Sokan vagyunk, akik hasonló érzéssel és gondolatokkal éljük az életünket, és tudjuk, szükségünk van egymásra, a személyes találkozásokra. Az elmúlt évben nemcsak egyik szeretett fényadó társunkat vesztettük el, hanem Vele együtt az eddigi találkozásaink budapesti helyszínét is. Bízunk benne, rövidesen lesz új hely, és ebben a Te aktivitásodra is számítunk!

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_