.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
17. A Közvetítő

Tudom, nincsenek véletlenek, és ha írnom kellett, biztos vagyok benne, a Fényt szolgálom vele. Azért írok, mert meggyőződésem, szükségünk van Isten angyalaira ahhoz, hogy felismerhessük igazi önmagunkat!
-
Uriel, Isten Fénye adja számotokra áldását, kérlek, fogadjátok be! Amikor tiszta szívvel elcsendesedtek és felkészültetek a befogadására, részesei lehettek a csodának, ami e kapcsolatból fakad. Most szavakká formálom nektek, ahogyan ez bennem megjelent és idővel összeállt.
-
"Engedd meg nekem, hogy most egészen közel lehessek hozzád! Amikor finoman megérintelek, ha a szíved középpontjában pihensz, felismered a valóságot. Szíved mélyén érzed, hogy a lélek felemelkedése már elkezdődött, és hogy ekkor nincs szükséged külső megerősítésre. Azon vagy, hogy tudatodat kitágítsd, talán ez arra ösztönöz Téged, hogy változtass az életeden. Sok minden, ami évekkel korábban még jónak és helyesnek tűnt, mára kiüresedett, értelmetlen vagy romboló erővel bír. Ez az érzés az összes életterületre kihat, és így kezdesz hozzá, hogy életedet lépésről-lépésre hozzáigazítsd a növekvő Ön-Tudatodhoz."
-
"Szeretett Emberi Angyalaim, azon vagytok, hogy tudatotokkal átlépjétek a dimenziók határait. Mindenki a saját tempójában halad és mégis kollektív tapasztalat is lesz ez egyben. Számos fénymunkás dolgozik a Földön, és elérhetővé tette számotokra a magas frekvenciájú fény felvételét.
Ez a tudatfolyamat mindenkit érint, és nincs semmi, ami feltartóztathatná. A rezgésfrekvenciák mára egyeseknél olyan magas szintet értek el, hogy majdnem teljes tudattal élhetik az életüket. Amikor felveszitek ezt a rezgést, amikor igazodtok ehhez a rezgéshez, akkor magatokhoz vonzzátok a leválasztódott lélekrészeiteket a magasabb dimenziókból. Ezen részek integrálása tökéletesíti a szellemi "DNS-eteket".
Mindegyik lélekrésszel egyre teljesebbé váltok, megemelitek saját rezgésfrekvenciátokat és lehetővé teszitek a további magasabb frekvenciával rendelkező részek integrációját."
-
"Szeretett Lényem, felismered ennek a folyamatnak a saját dinamikáját?
Mindegyikőtök a saját útját járja, de ez mégis egy közös út, mert mindegyik magas rezgésszintű lény ellenállhatatlan hatással van a teljes környezetére. A hely, ahol tartózkodsz, energetikailag felemelkedik, és más emberek is rezonálnak a magasabb rezgésszinttel, és náluk is ugyanaz a folyamat indul be.
Ez a felemelkedés az isteni kegyelemből jöhet létre, hogy a "régi karma" feloldódhasson. Az elmúlt sötét napok árnyai már csak visszhangként csapódnak vissza a falakról, még láthatóak az aurában, és még egyes csakrákat terhelnek, de hatásukat elveszítették és már nem cipeltek olyan súlyt, amit ne tehetnétek le. Ami megmarad, az az emlék, a tapasztalat, a kincs, amit magatokkal visztek az Új-világba, melyet most kezdtek megalkotni."
-
"Éld meg a Belső Szabadságot és lásd, ahogy a szabadság kívül is tükröződik és megváltoztatja a világot. Tekints örömmel, szeretettel és kíváncsisággal a jövőbe, éld át amint a jövő MOST-tá válik. Ébreszd fel alkotóerődet, emlékezz teremtő erődre, eljött az idő, hogy valós lényedet felismerd!
Megáldalak Téged és az Eggyé-válásod folyamatát a feltétel nélküli szeretettel, a teremtéssel, a Teremtővel és valódi önmagaddal."
-
A Teljesség megtalálásában segít minket a bensőnkben megszólaló hang!
Szeretettel: a Közvetítő
.
Szerkesztői megjegyzés
.
Kedves Közvetítő! Kár, hogy nem szólíthatunk a neveden, és azt is sajnáljuk, hogy válasz-levelünkkel nem tudtunk elérni Téged! Írásodat azért tiszta szívvel befogadtuk, és az ismeretlenség ruhájában is elfogadunk! Írásodat két részre bontottuk, az egyik felét itt, a másik felét A Szentségről címmel az Ugyanarról másképpen oldalán adtuk közre.

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_