.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
28. K.Erika

Kedves Fényadók! Nagyon boldoggá tettetek a Gáborról szóló megemlékezéssel. Én is végtelen sokat köszönhetek Neki, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy csak rövid ideig élvezhettem a jelenlétét, az okosságát.
-
A találkozás lehetőségére az egyik betegtársam hívta fel a figyelmemet. Nem szokásom egykönnyen szeretetbe esni bárkivel, de úgy látszik, ez is jelezte, a vele való találkozás különleges kivétel. Alaposan megváltoztatta az életemet, és ma is végtelen szeretettel gondolok rá.
-
Lehet, hogy a következő sorok túl hétköznapinak hatnak, és sokaknak talán érthetetlen, mi ragadott meg benne az első pillanatban, amikor egy csoportos foglalkozás után otthon elolvastam a következő sorokat. Azért idézem őket, mert ha valaki összeköti a verseiben kitárulkozó szívével, talán mindenkinek hihetőbbé, érthetőbbé válik, miként működik a csoda.
-
"... Családunk és a saját egészségünk mindig központi téma. Gyakran találkozunk azzal a kérdéssel, hogy kisebb-nagyobb problémáink során hol keressük a megoldást a gyógyulásra, a hagyományos orvoslásban, vagy a természetgyógyásznál. Abban szeretnék együttműködni Veletek, hogy a 'vagy-vagy' helyett optimális megoldást találjunk testi-lelki bajainkra, felhasználva és egyesítve mindkét terület erősségeit.
-
Reményeim szerint a 25 évnyi természetgyógyászatban szerzett tapasztalatom és a természettudományos képzettségem segítségetekre lesz ebben. Foglalkozásomat tekintve vegyész-analitikus vagyok, az elmúlt 15 évet főleg gyógyszer és környezetvédelmi analitikával töltöttem. Természetesen, mint minden természetgyógyásznak, nekem is vannak kedvenc területeim, ilyenek az illóolajok, gyógynövények a világ minden területéről, táplálkozás-tudomány, párkapcsolati, nevelési, családi problémák, függőségek és pszichés gondok.
-
Biegelbauer Páltól kaptam meg az alapokat, hogy el tudjak indulni ezeken a területeken, az általa tanított eszköztelen gyógyítás, 'fényadás' a mai napig is a keretét adja a munkámnak."
-
A történetem gyökerei régre visszanyúlnak. Sok-sok éve egyszer igen megrázott egy látszólagos semmiség. Ma úgy gondolom, az volt az első csepp a pohárban. Véletlenül összefutottam egy nagyon régi jó barátommal. Én nagyon örültem a találkozásnak, de ő nem viszonozta, nem örült nekem. Talán már régen bennem szunnyadt valami, mert ez az apróság egymagában nem válthatta volna ki bennem, hogy ezután napról napra egyre többször rámjött a sírás.
-
Így kezdődött minden, ami hosszú ideig uralta az életemet. Lassan lelkileg kiüresedtem, türelmetlen lettem, és ami a legszörnyűbb, nem voltak többé érzéseim. E mellé szorongás, félelmek, sötét gondolatok társultak, és az volt a legborzasztóbb, hogy nem tudtam mit kezdeni ezzel az egésszel. Az évek során nagyon sok probléma halmozódott fel az életemben, és már nem is reménykedtem, hogy valaha kimászhatok belőlük. Nekem egy örökkévalóságnak tűnt, amíg nem találkoztam vele.
-
Hála Neki, ma már tudom, saját magamnak köszönhetek mindent. Ez a felismerés sokmindenre meghozta a megoldást, de úgy gondolom, nélküle talán sohasem sikerült volna kimásznom.
-
Az első találkozásunk után hamarosan sokat javult az állapotom, és a pánikrohamaimat is sikerült kordában tartani. Sosem hittem, hogy ilyen könnyen eljuthatok idáig. Néhány hónap elteltével sikerült a gyógyszerekről is leszoknom. Bevallhatom, nagyon féltem, hogy milyen lesz nélkülük az állapotom, de Ő megtanított arra, hogy harcolni kell a betegség ellen. "Erősebb vagy, mint a pánikrohamod, és ha már egyszer legyőzöd, sokkal nagyobb erőt kapsz, hiszen tudod, hogy van esélyed ellene!" Ez a felismerés nagyon jó érzés. Boldoggá tett.
-
Amikor megtudtam, hogy többé nem találkozhatok vele, napokra ismét mély depresszióba estem, de végül sikerült felülkerekednem, és azóta is minden nehézségemen átsegít a Tőle tanult szeretet. Megtanította, hogy az őszinteség és a kitárulkozás a nagy titok, a gyógyulásunk itt kezdődik.
-
Emlékét én is mélyen a szívemben hordom! 'Nincs már szükség félelemre...'
Örök szeretettel: Erika
-
(Külön szeretném megemlíteni annak a néhány felvételnek a nagyon mélyen ható erejét, amit Gábortól kaptam. Biegelbauer Pál előadásai voltak rajta. Nagyon sokszor játszom le ma is, és nagyon sajnálom, hogy személyesen nem hallhattam Őt. Ajánlom mindenkinek!)

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_