.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
33. B.Judit

Szeretett Társaim! Ígértem, és íme itt a szösszenetnyi felvétel (katalizátorok vagyunk). Végre sikerült előhalásznom, csatoltam, és küldöm Nektek. Sok évvel ezelőtt került hozzám, ezért is találtam meg olyan nehezen. Talán a Máriától kaptam, sajnálom, már nem emlékszem rá. Tudjátok kire gondolok? Arra, aki állandóan azzal a finom házi zsírral megkent kenyérrel fogadott és kínálgatott minket, és akit végül magunk között úgy becéztünk, hogy "Zsíros Mári". Na de most nem is ez az emlék az apropó.

Sokszor beszélgettünk már arról, kevés vagy sok, amit eddig tettünk? Jól képviseljük-e az örökségünket? Megfelelően közvetítjük-e a szavainkkal, írásainkkal a fényadásnak nevezett szeretet-gyakorlatot? Igazolnak-e minket a mindennapi tetteink?
Már megszoktuk, hogy mindenhez idézünk valamit Palitól, mert szinte mindenről van valami emlékünk, és talán eligazítja a következő gondolat azokat is, akik keveslik az eredményeinket.
Mi csak közvetíthetünk és odaadhatjuk magunkat a másiknak! És az sem kevés, nagyon is sok, hogy katalizátorok lehetünk, "katalizátorok vagyunk".
kataliz.mp3
Persze abban igen csak igazatok van, hogy tegyünk többet egymásért és jusson több időnk a "közvetítésre". Tudom, ezen kívül mindenki életében van minden más is, de az arányokon lehetne változtatni, érdemes lenne tenni érte!

Sajnálatos, hogy a találkozóink megszűnésével másoknak is egyre kevesebb jut belőlünk és Paliból! Kívánom, legyen ez a jövőben másként, és gondolkozzunk el azon is, miért ritkulnak meg idővel a találkozásaink és a beszélgetéseink. Na, azért ne szomorkodjunk, hanem szeressünk és bizakodjunk! Ölellek benneteket!

.
A lap tetejére
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_