.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
36. Kedves levelezőtársaink!

Szeretettel fogadunk minden felvetést. A közös témáinkból összefoglalást is készítünk, amivel reméljük, tovább szolgálhatjuk mindazt, ami a hitünkből fakad.
-
"Pali szavai ma is segítenek az eligazodásban, a feltöltődésben. A jelekből ítélve ezt sokan gondoljuk így. Már nem hallhatjuk Őt élőben, ezért mindnyájunknak nagy kincs, ami fennmaradt a régi időkből. Minden írása és felvétele segít az emlékezésben, és tovább szolgálja azt, ami Pali életében a legfontosabb volt. Ezért érint mindannyiunkat oly mélyen, ahogyan bánunk ezzel a felbecsülhetetlen hagyatékkal."
-
"Pali előadásait a környezetemben mindenkinek jó szívvel ajánlottam. Hála Istennek az interneten hallható még a hangja, csak azt sajnálom, hogy vannak helyek, ahol évekig elérhető volt, mára szerzői jogi követelés miatt le van tiltva."
-
"Évekkel Pali halála után sok minden megváltozott a fényadók között. Nem mindenki tudja, hogy mi lehet ennek a hátterében. Sokan vannak közülünk, akik ma gyógyítással foglalkoznak, ez a hivatásuk, ebből élnek, és a munkájukhoz kapcsolódva használják fel, amit Pali tanított. Ezért kell megértéssel lennünk a hétköznapi cselekedetekkel kapcsolatban és így értékelni a történteket!"
-
"Mindennek a helyessége, elfogadhatósága vagy bármilyen más szempont, amiben különböznek a cselekedeteink, csak egyénileg értékelhető. A fényadóknak nincsenek közösen követendő normáik! Mindenki úgy cselekszik, ahogyan Ő a legjobbnak tartja. Örülünk, ha bárki képviseli a fényadást, bármilyen formában is teszi azt."
-
"Lehet, nehéz elfogadni, hogy mindenki úgy szolgálja a fényt, ahogyan tudja! Mi egymás mellé tesszük az általunk képviselt dolgokat, nem tehetünk mást, és levonjuk a tanulságokat. Ami a fényadást illeti, választanunk kell, megmaradunk-e a minden érdek nélküli szeretet gyakorlatánál, vagy rátérünk egy anyagi érdekekkel összekötött útra."
-
"A fényadó szinte mindent, ami emberi, képes elfogadni. A hangsúly a feltétel- és viszonzásvárás nélküli elfogadáson van. Palitól azt tanultuk: légy önzetlen és szeress! Köszönet jár mindenkinek, aki segített a gondolatai népszerűsítésében!"

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_