.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
38. B.Judit

Szeretett Társaim! Gyakran mondogatta a nagypapám gyermekkoromban, lassabban érünk, de talán egyszer beérünk! Az eszmélés valósága bennünk él. Ma is sokféleképpen reagálunk arra, ami a közmegegyezés normáitól eltér. Az 'Isten vagyok' gondolatait a mi kis társaságunkban is átbeszéltük. Hasonló témájú írásokat olvastam néhány évvel ezelőtt, és akkor úgy gondoltam, még várni kell, amíg szélesebb körben is beérnek a szebb életre inspiráló gondolatok.
-
Mára talán érettebbek lettünk! Az akkori feljegyzéseimből idézek Nektek, amiből láthatjátok, ami néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, az sokunkban mára átélt valóság. Szerintem az életünk megváltoztatásának ez a 'csoda-kulcsa'. Senkit sem szeretnék megbántani vagy megingatni a hitében, de...
-
"Ha nem hiszed, hogy képes vagy a teremtésre, akkor pont ez a hit lesz az, ami miatt nem tudsz az életeden változtatni. Mindennek, ami már nem szolgál minket, meg kell halnia, át kell változnia, hogy az újjászületés megtörténhessen. Az új életünk megszületésének feltétele a régi gondolkodásmódunk halála. Gondolataid helyességét mindig a gyakorlatod, az életélményed igazolja. Ahhoz, hogy korlátok nélkül tudj élni, bátornak kell lenned, és tudnod kell: Te vagy a saját életed megteremtője, és az életed állapotaiért teljes felelősséggel tartozol."
-
"A saját történeted nem csak az, amit a világnak bemutatsz, és nem csak az, amit a világból észlelsz. A saját történeted meg is határozza a saját teremtő erőd határait. A saját történeted a hited megtestesülése. Ez az az alap, amire teremtesz. A saját történeted határai nem csak a belső lényed korlátait szabják meg, de meghatározzák az általad megélhető valóság határait is. Te magad vagy a létezés élményéről hozott döntés kibontakozása. Ahhoz, hogy el tudd fogadni, hogy Te választod meg a saját tapasztalatodat, olyan széles látókörre van szükséged, amely a választás bölcsességét is átfogja. Ehhez szeretned kell ezt a választást, vagyis szeretned kell önmagadat."
-
"Isten a teljes teremtésben jelen van. A naplementét átélni olyan, mint Isten visszatükröződését megélni. Ha teljesen meg akarod tapasztalni a saját 'Isten-énedet', akkor össze kell kapcsolódnod azzal a teremtő erővel, amely Te magad vagy. Ha teljesen meg akarsz élni valamit, azzá kell lenned! Ez a teremtés. A szabad akarat nemcsak a dolgok közötti választás képességét jelenti, hanem azt a képességet is, hogy eldönthesd, ki vagy és mi vagy. A szabad akaratod a teremtő erőd létezése. Ha megtapasztalod a saját lényeged, megtapasztalod, hogy Te magad vagy a saját valóságod megteremtője."
-
"Csak azt tudod megteremteni, aminek a teremthetőségében hiszel. Ha nem hiszed, hogy képes vagy a teremtésre, akkor pont ez a hit lesz az, ami miatt nem tudsz teremteni. Ha átlátsz az idő illúzióján, látni fogod, hogy csak a 'most' létezik. A 'most' pedig a teremtés örök pillanatának kibontakozása. Benned rejlik a képesség mindehhez. A teljes életed megváltozhat. A létezésed iránt érzett szereteten keresztül megtapasztalhatod, hogy 'Isten vagy'."
-
"A 'belső Isten' érzése jelzi, hogy az ember a saját maga által meghatározott spiritualitást választja, és lassan úgy dönt, visszatér a tudatos teremtő állapotába."

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_