.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
42. W.Gy.

Kedveseim, a régi lemezemen találtam egy csonka videót, amibe kíváncsiságból belenéztem, és nem volt szívem leállítani (kár, hogy hiányzik az eleje és a vége). Ami a lényeg, az üzenetét nagyon igaznak érzem, és a figyelmetekbe ajánlom.
-
Folyton folyvást felfedezzük, a világunk csupa rejtély, teli van váratlan történésekkel és egybeesésekkel, amik először véletlennek vagy végzetszerűnek tűnnek, de ahogyan idővel ráébredünk a tényre, hogy minden pillanatunk valóban természetes ok-okozatok halmaza, egyre jobban megértjük, miért szent minden a létezésben.
-
Idővel a felismeréseink egy teljesen újfajta világlátáshoz vezetnek, ami által újraértelmezhetjük a világunkat, az egész energiától dús univerzumot. Lassan rájövünk, körülöttünk minden az isteni energiából ered, és amint észrevesszük az összefüggéseket, egyre közelebb kerülünk a lényeg megértéséhez.
-
Ebből a nézőpontból már ma is teljesen világosan látszik, hogy az ember miért érezi magát oly gyakran bizonytalannak és kiszolgáltatottnak: azért, mert nem kötődik eléggé a 'szent forráshoz', és a végtelen energiát adó helyett, a másik birtokba vétele, elnyomása árán akar élet-energiához jutni, és ezt a küzdelmet éli meg nap, mint nap.
-
Akinek sikerül személyes kapcsolatba lépni az igazi teremtő erővel, fantasztikus átalakuláson megy keresztül. Amikor magasabb tudati szintre jutunk, teljesen eltölt bennünket a szeretet, több lesz az élet-energiánk, és nagyobb mértékben érzékelhetjük a megteremtett szépségeket. Ebben az állapotunkban képesek vagyunk már uralkodni önmagunkon, és ráébredünk annak igazságára, hogy az ember a megértésen keresztül halad a valóság új szintje felé.
-
Amint ráébredtünk a létezésünk csodájára, az életünk során egy folyamatos belső ösztönzést észlelünk, amely megmutatja, merre menjünk, és mit tegyünk. Amikor kezdünk mindent egészben értelmezni, a véletlenek sora egyre világosabb összefüggésekre mutat rá, és ennek következtében új és új kapuk tárulnak fel előttünk, és könnyen teljesíthetjük az 'ember-élet' feladatát.
-
Ha már elég ember éri el ezt a fejlődési szintet, a szeretet energiáját fogjuk sugározni mindenki felé, boldog életet és új kultúrát hozunk majd létre. Magasabb szintű energiára és érzékelésre teszünk szert, és nemzedékeken át egyre közelebb kerülhetünk a célunkhoz. Ha ily módon haladunk végig az evolúción (az ősrobbanástól a lét végső céljáig), végre megpillanthatjuk a mennyországot és beléphetünk a kapuján.
-
'A lélek gyümölcse: Békesség, az Isten békessége, mely minden értelmen túlmutat.'
-
Szeretettel: Gy.
.


.
Bizakodjunk, aki eljut e gyönyörűséges felismerésig, az bizonyosan elérheti a 'végső célt'. A személyes úton mindenkinek nyitva áll a kapu! Hálásan köszönjük a figyelem-felhívást, az álmainkról szóló gondolatokat. Mi is szeretettel ölelünk.

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_