.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
48. Kedves fényadók!

Köszönjük a 'Tizennyolc éve' jegyzethez kapcsolódó leveleket és a jókívánságaitokat. Úgy gondoljuk, a visszaemlékező sorok néhány gondolatát érdemes ide is kiírni! Visszatekintve jobban látható, miből táplálkozott és állt össze a mai életünk.
-
A Palival való találkozás jelentős változást hozott sokunk életében. Ma a kiegyensúlyozott napjaink ennek a tudásnak köszönhetőek. Általa vagyunk képesek értékelni a létünk szépségét, és megoldani a ránk váró feladatokat. Ez a valóságos csoda az, amit kaptunk, és amit mi őrzünk!
-
Pali halála után azt is megtapasztaltuk, hogy a Vele töltött idő mindenkiben más és más nyomot hagyott. A gondolataink különböztek egymástól, de azt egyformán éreztük, ezt a tudást tovább kell adnunk!
-
Emlékeztek az első évekre? Először azt próbáltuk felmérni, mi legyen az, amit írásban és mi legyen az, amit élő szóban a tehetségünk és a tudásunk szintjén képesek vagyunk jól bemutatni. A fényadás a látható és a láthatatlan világot egy egységként kezeli, és az emberiség álmának szinte minden szegmensét átöleli. A valóság világa és a képzelgések között viszont mély szakadék húzódik. Nem könnyű feladat olyanok számára érthető módon megfogalmazni és érezhetővé tenni a fényadás lényegét, akik még nem ismerik!
-
A javaslatainkból lassan alakult ki a megoldás. Néhány ötletünkre emlékezve kiderül, miért nehéz olyan formát találni, amiben mindenkinek a kívánsága teljesül.
-
Hagyjunk mindent magától kibontakozni!
Vegyünk bérbe egy helyiséget, és ott adjuk a fényt!
A fény a mi közreműködésünk nélkül is eljut mindenkihez!
Amit ingyen adnak, arról sokan azt gondolják, nem is ér többet!
Válogatás nélkül tegyük szabadon elérhetővé Pali gondolatait!
Alakítsunk egy szervezetet, és vegyünk részt a szolgálatokban!
Amit mások már régóta és jól képviselnek, azzal ne versengjünk!
-
A jó megoldás alapvető elemei: a személyes példamutatás és az érthető tanítás. A jó útmutatás olyan gondolatokat közvetít, amit, ha elfogadunk, képessé tesz minket a teljesség szövetéből kiválasztani azokat a dolgokat, amikkel jobbá tehetjük az életünket.
-
A megnyilatkozásaink nélkül nehéz lett volna hitelesen közvetíteni a lényegét mindannak, ami ránk maradt. Érdemes volt kiemelni a fényadás azon részeit, amik egyértelműen rávezetnek a szeretetteli gyakorlatra, és elvezetnek a kiegyensúlyozott élethez.
-
Az élet valósága tettekből épül fel! A cselekvők csoportjához tartozók a mindennapjaikban is átélhetik azt, amit odaadó szívvel megfogalmaztak és közvetítenek. Ma is sok társunk munkálkodik az élet legkülönbözőbb területein, és él a fényadás csodájával!
-
Tesszük a dolgunkat. Számtalan visszajelzés igazolja, ha igazat szólunk, és amit teszünk, azt szívből tesszük, elvezet minket a célunkhoz. Úgy gondoljuk, mindenkinek az igazságából teljesült valamennyi. Mára valóban felnőttünk, és rátaláltunk a saját hangunkra.

.
A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_