.
A CSEND MÁSIK OLDALA
.
Hozzászólások
.
Gondolatok a fényadásról
.
Vissza
.
49. B.K.

Mennyire igaz, az eseményeknek, amiknek nem kívántuk a bekövetkeztét, mégis van pozitív oldala. Most mi is a négy fal között vagyunk bezárva, de mégsem unalmas, mert a szomszédaink jóvoltából telis-tele voltak a napjaink váratlan eseményekkel.
-
Az egyik az, hogy váratlanul újra iskolás lettem. Két kis gyermek jár hozzánk a szünetekben, és néha együtt tanulhatunk. A másik, hogy van még két nagy ovisunk is, akik mostanában nálunk kapcsolódnak ki a fárasztó bezártságból. Amikor a meséket keresgettem az interneten, hogy mire ismét jönnek, legyenek friss meglepetések, az egyik csomagban találtam egy izgalmasnak ígérkező címet: Az érintés fontossága. Sajnos elolvasni nem tudtam, mert csak egy üres oldal fogadott.
-
A másik az, amikor másnap próbáltam rákeresni, több mindent találtam, legtöbbször a különféle fényadók oldalai és az elfogadlak bújt elő. Régen nem lapozgattam, így számomra új volt az Életünk kiteljesítése című összefoglalás. Nagyon tetszett, és eszembe juttatta Palinak egy régi táborbeli előadását, amiből nekem is van egy kis részlet valahol, és ha megtalálom, elküldöm nektek.
-
Nagyszerű érzés, hogy van mire emlékezni, ami ma is kiemel a mindennapok gondjaiból! Ezek a nem várt események örömöt hoztak rendhagyó napjainkba. Kívánom, éljük meg szeretetben, és reménykedjünk, nem maradunk így sokáig!


Jó volt olvasni a benneteket ért örömről! Igen, ezeken a bezárt napokon sok minden megtörténhet, és jut idő arra is, ami az elmúlt években egy kicsit a perifériára szorult. Az emlékeinkből először azokat igyekeztünk közkinccsé tenni, amik alapvetéseknek tekinthetők. Hogy az üres lapon mi lehetett, azt nem tudjuk, de azonos címen van nekünk is egy gyönyörű írásunk, ami biztosan elolvasható.
-
Az érintés fontossága
-
"Nagyon jól tudjuk, hogy az érintés életszükséglet az embernek. Egy kisgyermek megkaphatja a legjobb táplálékot, és mindent, ami egy babának kell, de ha érintést nem kap, a kisgyermek belepusztul. Ez az érintés-nélküliség halála. Fizikailag bekövetkezik a kisgyermekeknél, de a felnőtteknél is. Ha egy jó ideig nem kap érintést, meghal a felnőtt is, de belülről.
-
De ez a halál az, amiből van feltámadás! Ha megkapja az érintést, feltámad. De ne felejtsük el, ha megérintek valakit, én is érintetté válok. És ne felejtsük el, a legelső én-kép mozaikot az édesanyánktól kaptuk. Ha engem soha senki nem szeretett volna, akkor nem is élnék. És ez így van."
-
Mindent köszönünk, vigyázzatok magatokra, szeretettel ölelünk benneteket!

.A lap tetejére
.
Hátralapozás Előrelapozás
.
Hozzászólások
.
Honlaptérkép
.
Vissza
_